0.0

Kebapçı Dursun Yeni Bayramyeri

Restoran

Hakkında
0.0

TARİHİMİZ

1982 Yılında Dursun bey severek başladığı kebapçılık mesleğini 28 Yıl boyunca bir restoranda çalışarak sürdürmüş, daha sonra kendi markası olan ve Tarihi Denizli Kebabını dünyaya tanıtacak olan, Kebapçı Dursun markasını kurmuştur. İlk olarak Demokrasi meydanı mevkinde Kebapçı Dursun markası adı altında bu güzel mesleği icra etmeye başlamış, çok geçmeden Bayram Yeri mevkinde Kebapçı Dursun olarak iki restoran daha açmış, hizmete sunmuştur.

Aradan geçen yıllar içerisinde kuruluş misyonu olan, Tarihi Denizli Kebabı için çalışmalarını sürdürmüş, Çin ve Tayvan başta olmak üzere yurt dışında ki ülkeler de bir çok fuara katılarak, Tarihi Denizli Kebabının adını ve lezzetini tanıtmıştır.

Şimdilerde hemen her gün Çin, Tayvan, Uygur, Kore, Rusya ve Brezilya’dan gelen turistler Tarihi Denizli Kebabı ve Kebapçı Dursun bünyesinde ki diğer lezzetler için Kebapçı Dursun restoranlarını ziyaret etmektedirler.

Kebapçı Dursun olarak bir diğer misyonumuz, bu ülkelerden gelen turist misafirlerimizi, Denizli şehrimizin içerisinde daha çok misafir ederek, bütün esnaflarımıza destek olmaktır.

 

İLETIŞIM DETAYLARI

  • Saraylar Mahallesi 357. Sokak 3/C Merkezefendi/Denizli. Bayramyeri Camii Altı / Sulayıcı Döviz Karşısı
  • 0 258 265 18 45
  • 0 530 770 10 41

Kuruluş Türü

Restoran

Mutfaklar ve Yemekler

Bölgesel Mutfak
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler