0.0

Nuri's Beach Bungalow

Restoran

Hakkında
0.0

   HAKKIMIZDA

 Likya uygarlığının gölgesindeki bu küçük cennet, Nuri Bey ‘in hayallerinin peşinden koşmasıyla 1982 yılında kuruldu. Akdeniz‘in şirin ilçesi Kaş’ın merkezine denizden 1,5 mil mesafedeki bu cennette konaklamak isterseniz, tesisimizin teknesi Likya-2 ile bize ulaşabilirsiniz. Doğal hayatın içinde ihtiyacınız olabilecek tüm imkanları çevreyi koruyarak sizlere sunmaya çalıştık. Tamamen doğal ahşap malzemeden imal ettiğimiz bungalovlarımızı, ölümsüzlüğün temsilcisi olan zeytin ağaçlarının arasına gizledik. Plaj, restoran ve barımızda doğaya olan aşkımızı ilan edercesine ahşap malzeme kullandık. Her şey doğal dedik ama, içinde bulunduğumuz çağın tüm imkanlarını sunmaktan geri kalmadık. Tüm odalarımızda klima, mini buzdolabı, su ısıtıcısı ve TV standarttır. Bütün bunları yaparken sadece sizlerin konfor, huzur ve mutluluğunuzu düşündük.

  

  Tesisimizden konaklama dışında 14 yat ağırlama kapasitesine sahip iskelemize demirleyerek de faydalanabilirsiniz. Yat ve yelken  misafirlerimiz ücretsiz su, elektrik, wi-fi internet hizmetilerinin yanı sıra çamaşırhane ve duşlarımızı kullanabilir, restoran ve barımızda günübirlik misafirimiz olabilirsiniz.

  

  Tesisimize, Kaş limanından hareket eden Limanağzı Beach Servis tekneleriyle ulaşabilir ve akşam üzeri dönebilirsiniz. Limanağzı‘nın güneşin en uzun kaldığı plajında  soyunma kabinlerimiz, şemsiyelerimiz, şezlonglarımız, hamaklarımız, barımız ve özel localarımız konfor ve mutluluğunuz için hazırlanmıştır.  

   

 Bu küçük cennete deniz yolu dışında karadan ulaşım sadece 3000 yıl önce yaşamış olan Likyalıların yürüyüş yolu ile mümkün. Kaş merkezden bir saatlik keyifli bir yürüyüş ile Likya medeniyetinin izleri arasında tesisimize ulaşabilirsiniz. Likya yolu turu yapan siz doğa severlere kahvaltı, yemek, geniş kahve barımız, keyifli soğuk ve sıcak içeceklerimiz ile güzel bir mola noktası olarak hizmet veriyoruz.

   

    Doğa ile iç içe olan tesisimizde Caretta Carettalar ile yüzmek ve samimi bir tatil için sizleri bekliyoruz.

    İyi tatiller.

Kuruluş Türü

Restoran

Mutfaklar ve Yemekler

Bölgesel Mutfak

Özellikler

Kablosuz İnternet

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler