9.8

Robin Hood Hotel

Butik Otel ve Şehir Oteli

Hakkında
9.8

Değerli Misafirimiz Robin Hood HOTEL olarak, kurulduğumuz günden bu yana, sağlığınız ile ilgili bütün gereklilikleri uluslararası standartlarda eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. Uygulamalarımız uluslararası bağımsız bir kuruluş olan ISIS (Uluslararası Sağlık Denetleme Servisi) tarafından her ay denetlenmekte ve sertifikalandırılmaktadır. Evrensel boyutta yaşanmakta olan koronavirus (COVID-19)’un yaratmış olduğu bu zorlu günlerin üstesinden birlikte gelmek için işletmelerin önlemlerini en üst düzeyde almaları gerekliliğinin bilincindeyiz.
 


 

İmparatorlukların Başkentinde

Büyüleyici Bir Zevk

Her zaman olduğu gibi, sizi sıcak ve ilgi dolu bir hizmet karşılıyor. Sizi sarmalayan misafirperverlik hissi, odanızın kapısını araladığınızda da devam ediyor.

Yıllar içinde katladığı deneyim ve bilgi birikimini turizme de yansıtma hedefinde olan Robin Hood HOTEL bu sektörde de; sürdürülebilir başarılar, kalıcı değerler ve en üst düzey misafir memnuniyeti doğrultusunda tercih edilen ilk marka olma hedefiyle faaliyet gösteriyor.

İş, turizm ve eğlence amaçlı konaklamalarınız için benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veren Robin Hood HOTEL'de konfor, şıklık, güvenlik ve modern teknolojik alt yapıyı bir arada bulabilirsiniz.

Robin Hood HOTEL merkezi konumu gereği alışveriş merkezleri, toplantı, kongre, kültür ve sanat merkezlerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Günün yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz odalarda ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bulabilir, özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile Türk misafirperverliğini sentezleyerek, misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Robin Hood HOTEL bu amaç doğrultusunda tüm birimlerinde alanında uzmanlaşmış personel ile hizmet vermektedir.

Robin Hood HOTEL havuz başında konuklar güneşin tadını çıkarabilirler. Wi-Fi bağlantılı kablosuz internet ağı, konaklama birimlerinin hepsiyle açık ve kapalı ortak kullanım alanlarında sağlanmaktadır. Robin Hood HOTEL'in tüm konaklama birimleri klimalı olup şık mobilyalarla dekore edilmiştir. Konaklama birimlerinin hepsinde klima, mini bar, Karşılama tepsisi ve LCD ekran uydu yayınlı televizyon bulunur. Tesisin bir çok odalarında Havuz , Şehir ve Doğa manzarası hakimdir. Tüm odalarda özel duşlu banyo konumlandırılmıştır. Havlular ve duş malzemeleri odalarda tesis tarafından ücretsiz temin edilmiştir.

Vizyon

  • Misafirlerimizin isteklerini doğru özümseyerek, üstün kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeyen, misafirlerin ve çalışanların tercih ettiği ulusal ve uluslararası alanda bilinen bir marka olmak
     

Misyon

  • Değerlerimizi koruyarak misafir ve çalışan memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmak
     

Değerlerimiz

Misafirperverlik ve Misafir Memnuniyeti

Saygı ve Sevgi

Sosyal Sorumluluk ve Yardımseverlik

Etik Kuralların Uygulanması

Yenilikçilik ve Yaratıcılık

Güvenilirlik ve Sadakat

Samimiyet

GERÇEK VE ÖZGÜN TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ DENEYİMLEMEK İÇİN ROBIN HOOD HOTEL'E HOŞGELDİNİZ.

Kuruluş Türü

Butik Otel
Şehir Oteli

Ödeme

American Express
EuroCard
Euro 6000
EC
JCB
Diners Club
MasterCard
Visa
Maestro
Visa Electron

Özellikler

Ortak Alanlarda Havalandırma
Süpermarket
Duman Dedektörü
Bahçe
Teras
Anahtar Toplama
Oda Servisi
Çamaşır Servisi
Çamaşırhane
24 Saat Resepsiyon
Otopark
Güvenlik
Güneşlenme Terası
Araç Kiralama Hizmeti
Transfer Servisi
Döviz Bürosu
Çok Dil Bilen Personel
Gazete
24 Saat Güvenlik
Komi Servisi
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Kablosuz İnternet
Bagaj Odası
Vale Park Hizmeti
Havaalanı Servisi
Tost Makinesi
Fırın
Kuru Temizleme
Mangal Olanakları
Izgara/Mangal
Havuz
Elektrikli Su Isıtıcısı
Gazete Büfesi
24 Saat Oda Servisi
Split Klima
Bebek Yatağı
Çocuk Karyolası
Engelli Dostu Odalar
1 Çocuk Ücretsiz
Sigara İçilmeyen Oda

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler

Nasıl Gidilir?

Yakındaki havalimanlarına göz atın