0.0

Rossmann (Genel Müdürlük)

Kozmetik Dükkanı ve Genel Müdürlük

Hakkında
0.0

1972’de Almanya’da sağlık ve kişisel bakım ürünlerini bir arada sunan bir perakendecilik anlayışı ile kurulan Rossmann, Almanya başta olmak üzere Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk ve Türkiye’de 3 bin 523 mağazası ve 43 bin 700 çalışanı ile hizmet veriyor. 2010 yılı içinde dünya çapında en hızlı büyüyen ve gelişen 50 ticari kuruluş arasında yer almayı başaran firma, 2014 yılında 7,2 milyar Euro ciro elde etmiş ve .1 büyüyerek Drogerie Sektöründe en güçlü büyüyen Şirket konumuna gelmiştir.
Rossmann geniş ürün seçenekleri ve kaliteyi uygun fiyata sunan anlayışı ile bakım marketi konseptinde tüm sınırları kaldıran bambaşka bir alışveriş deneyimi sunuyor. Rossmann mağazalarına adım atıldığında sadece bireysel bakım ürünlerine değil tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak geniş ürün yelpazesindeki ürünleri uygun fiyatlarıyla keşfetmek mümkün.
Rossmann, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gebze, Eskişehir, Gaziantep, Manisa, Çanakkale Bursa, Uşak, Afyon, Kırıkkale ve Bolu'da toplam 48 şubesiyle hizmet veriyor.


 

Kuruluş Türü

Kozmetik Dükkanı
Genel Müdürlük

Ödeme

Kredi Kartı Geçer

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler