0.0

Tarihi Çınaraltı

Restoran ve Kafe

Hakkında
0.0

Rize'nin Taze Çayı

Rize’den dört sürümde toplanır. Paketlendikten sonra en az 1 sene tadının daha da güzelleşmesi için kuru kalacak şekilde kendi depolarımızda bekletilir. Zamanı gelen çaylar işin ehli ustaları tarafından yıllardır aynı metotla demlenir.

Çay kazanlarımızın her hafta bakımı ve temizliği itina ile yapıldığı için suyun en verimli haline erişiyoruz.

Çaykur Filiz Çay’ını hiçbir katkı maddesi kullanmadan demleyerek çayın son halini tüm tazeliği ile 7 gün 24 saat müşterimize sunuyoruz.

Çayımıza katkı maddesi koyulduğuna daire hakkımızda yapılan dedikodular hiçbir şekilde ispat edilemeyecek yalanlardır.

Dışarıdan Yemek Getirmek

İstanbul gibi güzel bir şehirde yaşıyor olmamıza rağmen güzelliklerinden mahrum kalabiliyoruz. Biliyoruz ki çoğumuzun evinde boğaza karşı yemek yeme şansı yok. Bizde açıldığımız günden bu yana herkes kendini evinde hissetsin diye dışarıdan yiyeceklerinizi getirmenizin daha iyi olacağını düşünerek böyle bir akım başlattık. Evinizde hazırladığınız ve dışarıdan aldığınız yiyeceklerinizi getirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra “günün en önemli yemeği kahvaltıdır” sözünden yola çıkarak buna çok önem veriyoruz ve kahvaltı yapılacak mekânlar arasında ülkemizde başı çekiyoruz.

Aile Ortamı

Tarih boyunca çınar ağaçlarının altları, gölgesinden istifade ederek istirahat edilebilen ve kahve ortamlarının vazgeçilemeyen bir simge haline gelmiştir. Bizde bu geleneği 1994 yılından beri 

AİLE ÇAY BAHÇESİ

 olarak sürdürüyoruz. Sağladığımız ortamı ailelerin tercih etmesindeki en büyük etken olarak gelenek görenek ve ahlaki yaşam tarzına gösterdiğimiz hassasiyete bağlıyoruz. Buda bu güzel ortama günün ve gecenin her saati ailelerin gelmesine vesile oluyor.

 

instagram.com/tarihicinaralti

Kuruluş Türü

Restoran
Kafe

Erişilebilirlik

Tekerli Sandalye Erişimi Mevcut

Özellikler

Açık Alanda Oturma
7/24 Açık
Dış Mekan
Bahçe

İletişim Bilgileri

Harita

Buraya Yakın Benzer Yerler